Search

  Zwangerschapscursussen In Amsterdam
  Sacred Space

  Zwangerschapscursussen In Amsterdam

  Genesis in Amsterdam voorziet je van de onderstaande zwangerschapscursussen en diensten in Amsterdam:

  • Cursussen ter voorbereiding van je bevalling
  • Yogalessen voor zwangere vrouwen
  • Yogalessen ter bevordering van de vruchtbaarheid
  • Hypnobirthing cursussen
  • Doula diensten
  • Prenatale consultatie
  • Prive Hypno-Vruchtbaarheidssessies

  Alle cursussen/lessen worden gegeven in het Engels. Tevens zijn alle cursussen/lessen beschikbaar in zowel groepsformaat als prive sessies – de keuze is aan jou.

  Als je niet zeker bent welke lessen, cursussen of diensten geschikt voor jou zijn, of als je méér te weten wilt komen voor je een beslissing maakt, ben je altijd van harte welkom om één van onze informatie-avonden bij te wonen.

  Isis Hypnobirthing & Yoga Amsterdam is lid van de village card en werkt samen met heel wat/een groot aantal andere organisaties. Om na te gaan of je in aanmerking komt voor een korting op onze diensten, gelieve ons te contacteren op het nummer: 0685365403.

  De unieke Isis Hypnobirthing & Yoga Cursus

  Deze allesomvattende trainingscursus voorziet je van de optimale body & mind voorbereiding om de best mogelijke bevalling voor je kind en jezelf na te streven. Je leert alle essentiële kennis & gebruiken die vereist zijn om een vlotte zwangerschap en een zorgeloze, eenvoudige bevalling te garanderen.

  Of je nu hoopt op een actieve, natuurlijke bevalling; van plan bent om een kinderbad te gebruiken; of een epidurale overweegt: tijdens deze wekelijkse sessies leer je alles wat je moet weten om jouw nieuwe baby op de meest aangename, natuurlijke manier op de wereld te brengen, terwijl je je zelfverzekerd en goed geïnformeerd voelt.

  Wat je zal leren op & kan verwachten van de Isis Hypnobirthing Cursus

  • Alles wat je moeten weten om je kind veiliger, aangenamer en eenvoudiger op de wereld te kunnen zetten
  • Om de mythe op te blazen die zegt dat pijn een noodzakelijk element is dat komt kijken bij een bevalling
  • Technieken van diepe relaxatie die jou helpen het Angst-Spanning-Pijn Syndroom te elimineren
  • Hoe je lichaam natuurlijk ontworpen is om zwanger te worden/zijn, een kind ontwikkelt en te bevallen in alle gemak en comfort
  • Om het eigen natuurlijke relaxant van je lichaam aan te maken, wat de enigste veilige “pijnstiller” vormt bij een natuurlijke geboorte
  • Natuurlijke manieren waarop je je lichaam tot bevalling kan laten overgaan, zonder chemische middelen ingespoten te krijgen
  • Hoe jij en jouw partner een gezonde, veilige geboorte-omgeving kunnen creëren, die kalm, aangenaam en sereen is, dus niet gespannen en stressvol.
  • Aangename geboortetechnieken die je in staat stellen je baby ademend op de wereld te brengen, zonder alle pijn en geweld die (soms) komt te kijken bij het persen
  • Hoe je je natuurlijke geboorte-instincten kan aanwenden om te bevallen van je baby op een manier die de natuurlijke wijze het meest weerspiegelt

  Merk op: sommige verzekeringsagentschappen betalen de kosten van deze cursus (deels) terug. Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

  Over Genesis & Yoga

  Inbal

  Isis is de oude Egyptische godin die bekend stond als de hoedster van kindergeboorte en het moederschap – en vertegenwoordigde de creatie van het leven en zijn bron van levensonderhoud. Ze werd gezien als de beschermster van magie en werd vaak afgebeeld & aanbeden als de ideale moeder.

  Ik ben Inbal Sigler, een experte en docent in Hypnobirthing, Doula en Yoga, gespecialiseerd in Pre- & Postnatale Begeleiding & Verzorging. De laatste jaren heb ik heel wat ouders kunnen helpen en steunen gedurende de weg die ze moesten afleggen om een geweldig gezin te worden. Dit door hen te voorzien van de nodige kennis en uitvoerbaarheid die vereist wordt bij een vlotte zwangerschap en een zorgeloze, rustige en eenvoudige natuurlijke bevalling en geboorte van het kind.

  Ik ben de bedenker van de Isis Hypnobirthing methode, die verschillende leringen en gebruiken combineert. Tevens ben ik de oprichtster van Isis Hypnobirthing en Yoga – Het Huis voor Geboorte in Amsterdam.